20/10/2019

A 2/4 d’11 del matí

INAUGURACIÓ DE LA TÓMBOLA

20/10/2019

A les 11 del matí

EUCARISTIA

a l'ermita de Sant Simó

20/10/2019

A les 12 del migdia

CONCERT CORAL "AGUA VIVA"

a càrrec de la coral Agua Viva de la Confraria Coronació d’Espines

a l’ermita de Sant Simó

20/10/2019

A 2/4 d’1 del matí

BALLADA DE SARDANES

a càrrec de la Cobla Premià i el grup Dansaires del Maresme

al pati de l’ermita 

20/10/2019

A 2/4 de 7 de la tarda

CONCERT CORAL

Amb la participació de la coral de l’Escola Montserrat Solà, coral Clúster de Dosrius i el Cor de Noies de l’Escola Municipal de Música de  de Premià

 

a l’ermita

CORAL MONTSERRAT SOLÀ 

La Coral Montserrat Solà es va crear al març de 2012 amb mares i pares de l’escola que ja ens trobàvem cada Nadal per preparar un concert per l'escola. Des d’aleshores hem cantat un repertori molt variat i hem fet concerts a l’escola per Santa Cecília, Nadal i fi de curs. També hem fet intercanvis amb les corals la Fuga, el Sagrer o el cor jove de la coral Sant Jordi de Barcelona, la coral Polifònica Joia d'Alella, la coral la Badalonense o els cors de l'escola Municipal de Música de Premià de Mar. Hem participat en l’espectacle “La ciutat dels Punts” al teatre Monumental de Mataró amb l’Escola Municipal de Música de Mataró i hem fet concerts al barri de l’Havana amb la coral la Perla i la coral Rodamón. Hem cantat a la fira de Pessebres per Nadal, a la residència Sant Josep, a la jornada per l’Educació Pública i al jardí de l’escriptora Care Santos. Des d’octubre de 2014 participem cantant a les festes de Sant Simó.

CORAL CLÚSTER

La coral CLÚSTER del municipi de Dosrius (El Maresme) inicia la seva activitat l’any 2007 impulsada per un grup de veïns i veïnes del municipi..

El seu repertori va des de la música antiga (Juan del encina, Cancionero de Palacio...) passant pel Barroc (Bach), classicisme (Mozart, Haydn), romanticisme (Mendelssohn, Brahms, Fauré...) espirituals negres, cançons populars catalanes i d’altres països d’Europa.

Al llarg dels seus anys d’existència la coral ha realitzat nombrosos concerts al propi municipi de Dosrius i en d’altres de Catalunya. D’entre els concerts realitzats al propi municipi cal destacar la participació a la Fira del Bosc de Canyamars, concerts de Nadal, concerts per les festes Majors del municipi, concerts solidaris per a la Marató de TV3...

Actualment està formada per uns 15 cantaires majoritàriament, però no exclusiva, gent del municipi de Dosrius dirigits per en Cesc Torner.

Els assaigs es realitzen cada dilluns de 20.30h. a 22.30h. a la biblioteca de l’Escola Castell de Dosrius.

La coral està sempre oberta a noves incorporacions.

COR DE NOIES DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PREMIÀ DE MAR

El Cor de Noies de l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar es va crear el curs 2008-2009. Bona part de les noies que hi canten han estat alumnes de l'escola des de petites i d'altres s'hi han anat incorporant. Moltes són de Premià de Mar però algunes venen d'altres localitats del Maresme.

 

Les acompanya la pianista Carme Bartolomé i  tenen com a directora l’Helena Blanch. Al llarg d’aquests 10 anys han cantat repertori llatinoamericà, mediterrani, jazz, clàssic, tradicional català, africà, europeu i nordamericà de tots els temps. També han cantat amb altres formacions instrumentals de l’escola o acompanyats a la percussió pel Juanjo Rico.